Mye eventyr og sport på skolen

Skolen vår er veldig gøy. Vi har fotballbane, basketballbane, volleyballbane og bordtennis. Når det begynner å bli varmt ute, tar de oss alltid med på tur, men på slutten av året studerer vi ikke, eller rettere sagt vi har aktiviteter.

Elevane i 8-2 på Evje ungdomsskule har engasjert seg i ulike saker i lokalmiljøet den siste tida. På skulen har dei arbeidd med å skrive debattinnlegg, innlegg som nå blir publiserte i Setesdølen.

For eksempel så har vi balldag, bowling eller annet. Det er morsommere enn å ha time. Idrett er hjertelig velkommen på skolen vår. Om tirsdager har vi leksehjelp.

Artikkelen held fram under annonsen.

Niendeklassinger lager mat på tirsdager og torsdager, og selger til oss. De lager vafler, pizza, ris og veldig mye forskjellig mat. Vi har også spillerom, der elever kan spille bordfotball og bordtennis, og det er tepper og puter.

En gang i året arrangeres det en volleyballturnering som samler hele skolen. På denne dagen har vi mye moro. I tillegg til volleyballdagen har vi skidag. Ski er moro. På denne dagen steker vi pølser på grillen og mye annet. Så det er mye eventyr og sport på skolen vår.

Daria Berdichenko,

8. klasse ved Evje ungdomsskule