– Nå har vi stor fotballbane, volleyballbane og flere baner for basket

Uteområdet på Evje ungdomsskole har blitt mye bedre enn før.

Elevane i 8-2 på Evje ungdomsskule har engasjert seg i ulike saker i lokalmiljøet den siste tida. På skulen har dei arbeidd med å skrive debattinnlegg, innlegg som nå blir publiserte i Setesdølen.

Uteområdet vårt har blitt bedre, fordi før var det liten plass, og det var kun en gammel fotballbane og en gammel basketballbane. Det var nesten ikke noe å gjøre og hele plassen hadde asfalt. Kommunen fiksa det, og nå er det mye bedre.

Artikkelen held fram under annonsen.

Nå har vi en stor fotballbane, volleyballbane og flere basketballbaner. Vi har planter og trær, og tre bordtennisbord i stein. Vi har også en tribune.

Klassen min på ungdomsskolen er grei, og jeg er veldig fornøyd med den. På Evje ungdomskole er det akkurat passe med lekser, og det er bra. Vi har leksehjelp. På leksehjelp pleier vi å få hjelp med lekser, og det er vanligvis på tirsdag.

Hallen vår er stor, og den passer for nesten alt av aktiviteter, spesielt bra er den å ha om vinteren. Vi bruker den mest da, og det er fantastisk. Om sommeren er det aktiviteter ute, og det er bra, fordi det er sol og varmt vær. Jeg har mange fine minner fra hallen.

Ghazal Hasan Kak

Evje ungdomsskole