Otra G14 med litt hjelp frå jentene under sist kamp. Bak f.v: Tale Birkeland, Ida Emilie Skjeggedal, Malin Uleberg Skarstein, Shadi Safar, Rami Saqualla, Anders Nicolaysen, Luka Sjøvold-Fofonka, Theo Frimanslund Hasic, Edvin Brottveit-Homme, Ånund Trydal og Eiril Kyllingstad Nygård. Foran f.v: Johan Martin Hornung, Obaida Kak, Tim Gust og Hans Abusland.

Nye spillere setter inn mål for Otra

Otra G14 har hatt en nydelig fotballsesong med Valle-spillerne så langt. Med kun ett tap, har vi i Otra/Valle skåret 28 mål til sammen.

Elevane i 8-2 på Evje ungdomsskule har engasjert seg i ulike saker i lokalmiljøet den siste tida. På skulen har dei arbeidd med å skrive debattinnlegg, innlegg som nå blir publiserte i Setesdølen.

Det er veldig bra at de fra Valle trener og spiller med oss. Når de var i Valle hadde de færre muligheter for kamper enn det vi har. Nå har spillerne fra Valle fått 12 mål til sammen.

Artikkelen held fram under annonsen.

På grunn av avstand har det bare vært hjemmekamper hele sesongen, noe som Otra fansen setter pris på.

Laget vårt har hatt stor fremgang fra forrige sesong. Nylig har og spillere fra Bykle kommune vært med på treninger. Det er bra å møtes slik på tvers i dalen vår. Hvis Otra får spillere fra Bykle, kan det hende det blir opprykk i divisjoner.

Hans, 8. klasse ved Evje ungdomsskule